Colofon

 

Disclaimer Osdorper Slagerij 


De website osdorperslagerij.nl is met zorg samengesteld, maar we kunnen niet garanderen dat hij geen onjuiste of verouderde informatie bevat. Osdorper Slagerij aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor schade van welke aard dan ook, die het gevolg is van eventuele onjuiste informatie op deze website. De site is uitsluitend bedoeld als informatiebron. Osdorper Slagerij gaat door het plaatsen van informatie op deze website geen verplichtingen jegens derden aan van welke aard dan ook. Aan de inhoud van deze website kunnen daarom uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend. Heb je een vraag of opmerking over deze site? Neem dan contact op met het management van Osdorper Slagerij. 


Informatie website Osdorper Slagerij 

Osdorper Slagerij biedt geen garanties voor wat betreft de actualiteit, juistheid en/of volledigheid van de beschikbaar gestelde informatie op haar website. Osdorper Slagerij aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele materiĆ«le of immateriĆ«le schade als gevolg van het wel of niet gebruiken van de verstrekte informatie. Je kunt geen rechten ontlenen aan de informatie op deze website. Alle teksten en afbeeldingen op de kaart zijn auteursrechtelijk beschermd. Opmerkingen of aanvullingen zijn welkom bij het management van Osdorper Slagerij. 

 

Auteursrecht 

Alle teksten en afbeeldingen op osdorperslagerij.nl zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door anderen. Staat er een tekst of afbeelding op deze website waarvan verkeerde copyrights worden gebruikt, meld dit dan aan het management van Osdorper Slagerij


 

 Osdorper Slagerij
 Osdorpplein 720 
 1068 TC Amsterdam
 
 T: 020 610 85638
 E: [email protected]
 
 Kvk: 66397472
 Btw: NL002432184B19